Ciuperci la tava

Printeaza

Ciuperci la tava

Ingrediente:Ciuperci la tava

  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • untură sau ulei
  • 1/2 lămîie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile la tavă se pregătecc ca şi ciupercile gratinate. Le spălam, le cu­răţăm de pieliţă şi le rupem piciorul pe care îl tăiem în două, în lung.

Infierbîntăm unt într-o tavă, punem ciupercile, le presărăm cu piper şi sare şi, descoperit, Ie dăm la cuptor. Sînt gata în 20 de minute.

Ciupercile se servesc la masă cu lămîie sau cînd scoatem tava din cuptor, turnăm peste ele zeamă de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.