Ciuperci la tigaie cu usturoi

Printeaza

Ciuperci la tigaie cu usturoi din: ciuperci, ulei, cimbru, sare, piper, ulei, usturoi.

Ingrediente:Ciuperci la tigaie cu usturoi

  • un kg ciuperci
  • 5 linguri ulei
  • 1-2 linguri cimbru uscat
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • pâine
  • ulei
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă şi se spală numai după ce s-a curăţat picioruşul de eventualul noroi.

Intr-o tigaie încăpătoare se pune uleiul la încins, apoi se adaugă ciupercile tăiate mai mare.

Se presară cu sare şi piper, se pune şi cimbrul şi se lasă pe foc aproximativ 40 de minute.

Se prăjeşte pâinea, se stropeşte uşor cu ulei şi se freacă bine cu usturoi tăiat în două.

Se aduc ciupercile la masă pe pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.