Ciuperci la tigaie cu usturoi
PrinteazaCiuperci la tigaie cu usturoi din: ciuperci, ulei, cimbru, sare, piper, ulei, usturoi.
- un kg ciuperci
- 5 linguri ulei
- 1-2 linguri cimbru uscat
- sare
- piper
Pentru servit:
- pâine
- ulei
- usturoi
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă şi se spală numai după ce s-a curăţat picioruşul de eventualul noroi.
Intr-o tigaie încăpătoare se pune uleiul la încins, apoi se adaugă ciupercile tăiate mai mare.
Se presară cu sare şi piper, se pune şi cimbrul şi se lasă pe foc aproximativ 40 de minute.
Se prăjeşte pâinea, se stropeşte uşor cu ulei şi se freacă bine cu usturoi tăiat în două.
Se aduc ciupercile la masă pe pâine prăjită.
Pofta buna!