Ciuperci cu mamaliga si marar

Printeaza

Ciuperci cu mamaliga si marar din: ciuperci, ceapa, ulei, boia, marar, margarina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • boia de ardei
  • mărar
  • 1 lingură de margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciuperci cu mamaliga si marar: Ceapa se curăţă, se taie solzişori şi se căleşte în ulei. adaugă boiaua de ardei, ciupercile, mărarul tocat mărunt şi se potriveşte de sare şi piper.

lasă la fiert până scade apa lăsată de ciuperci. Intr-o formă unsă cu margarină se pun alternativ straturi de mămăligă cu straturi de sos de ciuperci.

Se lăsă la cuptor 20 de minute. Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

Bulz Tradițional Românesc

Bulz Tradițional Românesc din: mamaliga, branza de burduf, carnati afumati, unt, sare, piper. Descoperiți savoarea autentică a tradiției românești cu această rețetă de bulz tradițional! O combinație perfectă de brânză, mămăligă și cârnați, bulzul este un preparat rustic, îndrăgit în întreaga Românie. Aflați mai multe despre originile și istoria acestui fel de mâncare unic, care […]

Spanac Sănătos și Savuros

Spanac Sănătos și Savuros din: spanac, usturoi, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperiți această rețetă delicioasă de spanac proaspăt, care combină perfect nutrienții esențiali cu un gust de neuitat. Pregătirea este simplă și rapidă, iar rezultatul este un fel de mâncare perfect atât pentru o masă de prânz cât și pentru cină.   Ingrediente: […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.