Ciuperci marinate cu ienibahar din: ciuperci, morcovi, ardei, otet, usturoi, sare, dafin, ienibahar, piper, mustar, zahar. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 morcovi 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 130 ml oţet 250 ml apă 5 căţei usturoi sare 2 foi dafin câteva boabe piper câteva boabe ienibahar câteva boabe muştar 1 linguriţă zahăr […]
Ciuperci marinate cu aroma de usturoi
PrinteazaCiuperci marinate cu aroma de usturoi din: ciuperci, usturoi, ardei iute, ulei, rosii uscate, vin rosu, otet balsamic, sare, piper, patrunjel.
- 500gr ciuperci
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- ulei
- 3 rosii uscate
- 2 linguri vin rosu
- 2 linguri otet balsamic
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Curatati ciupercile si taiati-le in patru. Taiati 3 catei de usturoi felii subtiri, curatati ardeiul iute de seminte si taiati-l inele.
Prajiti totul in ulei. Taiati fasii rosiile uscate si adaugati-le in tigaie.
Adaugati vin rosu si otet balsamic, apoi sarati si piperati. Tocati patrunjel si presarati-l deasupra.
Lasati sa se raceasca peste noapte, apoi serviti.
Ciuperci marinate cu aroma de usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci marinate cu ienibahar
Ciuperci marinate cu vin
Ciuperci marinate cu vin din: ciuperci, ulei, vin, sherry, usturoi, sare, piper, ardei, patrunjel. Ingrediente: 500 g ciuperci champignon 1 lingură de ulei 500 ml vin alb 5 linguri de sherry 1 lingură de zeamă de lămâie 2-3 căţei de usturoi sare piper 1 ardei iute 3 linguri de pătrunjel tocat mărunt Mod de […]
Pofta buna!