Ciuperci cu migdale in pergament
PrinteazaO reteta de ciuperci cu migdale in pergament din: ciuperci, usturoi, ceapa, seminte de anason, rosii cherry, masline, migdale, oregano si ulei de masline.
- 600 g ciuperci albe de cultura (champignon)
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe mici
- 2 lingurita seminte de anason
- 10 rosii cherry
- 10 masline fara samburi
- 30 g migdale decojite
- 4-5 fire de oregano verde
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Rumeniti migdalele 5-6 minute in cuptorul incins. Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in sferturi pe cele mari, iar pe cele mici in doua sau lasati-le intregi, apoi puneti-le intr-un vas.
Peste acestea presarati anasonul, firele de oregano, tocate, rosii taiate in jumatati, usturoiul, maslinele, ceapa taiata bucatele si migdalele rumenite. Condimentati totul cu ulei, sare si piper. Puneti amestecul in 4 cosulete de hartie de copt, strangeti bine si legati pastea de deasupra cu ata si puneti-le la cuptor, la foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
Ciuperci cu migdale in pergament
Pofta buna!