Ciuperci cu mujdei de usturoi la gratar din: ciuperci, untdelemn, sare, unt, mujdei de usturoi.
Ingrediente:
300 g ciuperci
untdelemn
sare
facultativ:
unt
mujdei de usturoi
Mod de preparare:
Se curăţă pălăriile ciupercilor de pieliţă şi se taie capetele picioruşelor, se trec ciupercile printr-un jet de apă rece, apoi se aşază cu picioruşul în sus.
In interiorul fiecărei ciuperci se presară sare şi se pun câteva picături de untelemn (sau se poate pune o aşchie de unt). Se aşază ciupercile pe grătarul încins.
După ce s-au copt, se servesc cu un mujdei simplu de usturoi sau pot fi folosite drept garnitură pentru un alt preparat.
Ciuperci (hribi) la gratar din: hribi, ulei, usturoi, cimbru, ardei, sare, piper. Ingrediente: hrib ulei de măsline sare piper usturoi pisat cimbru pătrunjel verde 1 ardei iute tăiat felii subţirele Mod de preparare: Condimentele se amestecă într-un bol, se curăţă hribii şi se taie în jumătate sau felii, se ung cu o pensulă cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.