Ciuperci murate cu maioneză de cartofi

Printeaza

Ciuperci murate cu maioneză de cartofi
Ciuperci murate cu maioneza de cartofi

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 200 g ciuperci murate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi fierbi în apă cu sare. Când sunt gata, îi strecori, îi pasezi prin sită sau îi dai prin maşina de tocat, apoi freci piureul obţinut cu ulei, un praf de sare şi de piper, până obţii o maioneză.

Tai apoi mărunt ciuper­cile murate, adaugi maioneza şi omogenizezi.

Ciuperci murate cu maioneză de cartofi

Ciuperci murate cu maioneza de cartofi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.