Ciuperci cu sos garam masala din: ciuperci, rosii in bulion, ceapa, ardei gras, porumb, pasta de ghimbir, usturoi, ardei iute, chili, garam masala, curcuma, ulei, sare, coriandru. Ingrediente: 250 g ciuperci 250 g roşii în bulion cuburi 1 ceapă tăiată julien 1 ardei gras roşu, tăiat cuburi 100 g boabe porumb (conservă) 1/2 linguriţă pastă de […]
Ciuperci cu oua si rosii
PrinteazaCiuperci cu oua si rosii din: ciuperci, oua de prepelita, patrunjel, salata verde, rosii cherry, ulei, sare, piper.
- 8 ciuperci
- 8 oua de prepelita
- patrunjel
- salata verde
- rosii cherry
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă ciupercile şi aşază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt stropită cu puţin ulei.
Pune pe ciuperci sare şi piper după gust şi dă tava la cuptor pentru 15 minute.
Scoate tava, sparge câte un ou în fiecare pălărie de ciupercă, dă-le cu un praf de sare şi piper, presară pătrunjel verde tocat mărunt şi dă din nou la cuptor 10-12 minute ori până ce se încheagă albuşul.
Serveşte cald, pe pat de salată verde, alături de roşii cherry şi, pentru un plus de gust, brânză rasă deasupra.
Ciuperci cu oua si rosii
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ciuperci cu sos garam masala
Ciuperci cu sos alb si chili
Ciuperci cu sos alb si chili din: ciuperci, smantana, usturoi, ardei iute, ceapa, praz, castraveti murati, ardei capia, vin, ulei de masline, sare, piper, oregano. Ingrediente: 500 g ciuperci pleurotus 200 ml smântână doi căţei de usturoi o lingură cu fulgi de ardei iute o ceapă albă partea albă de la un fîr de praz […]
Pofta buna!