Ciuperci pane cu branza de burduf

Printeaza

 

O reteta gustoasa de ciuperci pane cu branza de burduf, oua, faina, rosie si ulei.

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci cu pălării mai mari
  • 200 g brânză de burduf
  • 2 ouă
  • 3-4 linguri făină
  • 1 roşie
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le scoţi picioruşele. Roşia o tai cubuleţe. în fie­care pălărie de ciupercă pui un cub de roşie şi astupi cu un strat de brânză de burduf, presărând bine.

Amesteci ouăle cu făina, treci ciupercile prin aluat şi le prăjeşti. Le scoţi pe şerveţele pentru a le absorbi uleiul în exces. Le aduci calde pe un platou tapetat cu frunze de salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Perfecte pentru niste gustari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.