Ciuperci pane cu ou si pesmet
PrinteazaCiuperci pane cu ou si pesmet din:ciuperci, faina, pesmet, oua, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g ciuperci
- 100 g făină
- 100 g pesmet
- 2 ouă
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spală şi li se scot picioruşele. Pălăriile ciupercilor se aşază cu lamelele în jos, pe un şervet curat şi se presează uşor cu palma pentru a se scurge apa cât mai bine.
Ciupercile se sărează, se trec prin făină (foarte puţin), apoi printr-un ou bătut cu putină sare şi piper, şi apoi prin pesmet.
Se încinge uleiul, apoi ciupercile se prăjesc până când se rumenesc pe ambele părţi. Se servesc după preferinţă, cu orez fiert sau sos tartar.
Ciuperci pane cu ou si pesmet
Pofta buna!