Ciuperci pane cu ou si pesmet

Printeaza

Ciuperci pane cu ou si pesmet din:ciuperci, faina, pesmet, oua, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală şi li se scot picioruşele. Pălăriile ciupercilor se aşază cu lamelele în jos, pe un şervet curat şi se presează uşor cu palma pentru a se scurge apa cât mai bine.

Ciu­percile se sărează, se trec prin făină (foarte puţin), apoi printr-un ou bătut cu putină sare şi piper, şi apoi prin pesmet.

Se încinge uleiul, apoi ciuper­cile se prăjesc până când se rumenesc pe ambele părţi. Se servesc după preferinţă, cu orez fiert sau sos tartar.

Ciuperci pane cu ou si pesmet

Ciuperci_pane_cu_ou_si_pesmet

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.