Ciuperci pane cu tofu si marar din: champignon, brânză tofu cu chimen, ardei gras roşu, ulei de floareş-soarelui, sare de mare, făină integrală, mărar, pătrunjel.
Ingrediente:
250 g ciuperci champignon proaspete
150 g brânză tofu cu chimen
1/2 ardei gras roşu
150-200 ml ulei de floareş-soarelui pentru prăjit
sare de mare
Ingrediente pentru pastă:
2 linguri făină de preferinţă integrală
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Tai tofu în felii groase de 6-7 mm şi o presari cu puţină sare, apoi o mărunţeşti cu furculiţa.
Dacă ai ales un sortiment de brânza nesărată, nu mai e nevoie să adaugi sare.
Cureţi ciupercile, le speli şi separi picioruşele de pălăriuţe.
In fiecare pălărioară, pui o bucată de ardei şi un „capac” de brânză tofu mărunţită.
Din făină şi apă, faci un aluat moale, deconsistenţa unei smântâni, asemănător celui pentru clătite.
Il laşi să se odihnească 20 de minute. Condimentezi pasta cu verdeaţa fin tocată.
Treci fiecare ciupercă prin această pastă şi le prăjeşti în baie de ulei încins.
Le scoţi pe şervete absorbante şi le consumi ca aperitiv cald sau rece.
Ciuperci umplute cu tofu si orez din: ciuperci, orez, ceapa, rosii, tofu, busuioc, sare, piper, ulei. Ingrediente: 10 ciuperci cu pălărie mare 6 linguri orez o ceapă 2-3 roşii mari 100 g brânză tofu busuioc sare piper 2 linguri ulei Mod de preparare: Ciupercilor li se scot picioruşele care se toacă mărunt. Intr-o cratiţă […]
Cartofi umpluti cu tofu si ciuperci din: ciuperci, cartofi, tofu, ulei, ceapa, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci champignon 4 cartofi mari 1/4 cană cremă de brânză de soia 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă mare sare piper verdeaţă sau seminţe germinate pentru decor Mod de preparare: Speli cartofii, îi aşezi pe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.