Ciuperci pane umplute

Printeaza

Ciuperci pane umplute din: ciuperci, oua, branza de vaci, cascaval, marar, faina, pesmet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci_pane_umplute

  • 400 g ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • 200 g branza de vaci
  • 50 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Indepartati piciorusele ciupercilor, spalati-le si scurgeti-le bine de apa.

Amestecati intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat, 1 ou, cascavalul dat pe razatoarea mare, sare si piper.

Umpleti ciupercile cu amestecul de branza, ou, marar si cascaval.

Uniti cate doua ciuperci, indepartati surplusul de branza si prindeti-le cu o scobitoara.

Treceti perechile de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si la final, prin pesmet.

Prajiti ciupercile umplute intr-o tigaie mare, in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe servetele absorbante.

Ciuperci pane umplute

Ciuperci_pane_umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.