Ciuperci pane umplute
PrinteazaCiuperci pane umplute din: ciuperci, oua, branza de vaci, cascaval, marar, faina, pesmet, ulei, sare si piper.
- 400 g ciuperci proaspete
- 3 oua
- 200 g branza de vaci
- 50 g cascaval
- 1 legatura marar
- 100 g faina
- 100 g pesmet
- 150 ml ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Indepartati piciorusele ciupercilor, spalati-le si scurgeti-le bine de apa.
Amestecati intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat, 1 ou, cascavalul dat pe razatoarea mare, sare si piper.
Umpleti ciupercile cu amestecul de branza, ou, marar si cascaval.
Uniti cate doua ciuperci, indepartati surplusul de branza si prindeti-le cu o scobitoara.
Treceti perechile de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si la final, prin pesmet.
Prajiti ciupercile umplute intr-o tigaie mare, in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe servetele absorbante.
Ciuperci pane umplute
Pofta buna!