Ciuperci cu piept de rată si sfeclă roşie

Printeaza

O reteta delicioasa de ciuperci cu piept de rata si sfecla rosie din: ciuperci, piept de rata, sfecla rosie, ulei de masline, coriandru, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci cu piept de rată si sfeclă roşie

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 500 g piept de rata
  • 300 g sfecla rosie
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pieptul de rata de rata de pielite, spalati-l, curgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante.

Presarati-l cu coriandru, sare si piper proaspat macinat, apoi prajiti-l in 50 ml ulei de masline la foc mic, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe toate partile.

In grasimea ramasa puneti sfecla rosie taiata in felii si caliti-o 3-4 minute la foc mare. Separat intr-o alta tigaie, caliti in unt ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute.

Serviti pieptul de rata taiat in feliute de circa 5 mm, alaturi de ciuperci si felii de sfecla rosie, totul stropit cu zeama lasata de sfecla.

Presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.

Ciuperci cu piept de rată si sfeclă roşie

Ciuperci cu piept de rată si sfeclă roşie

Pofta buna!

 


Piept de rata in sos de vin

Piept de rata in sos de vin din: piept de rata, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de raţă cu piele, dezosat 1 ceapă 1 căţel usturoi 250 ml vin roşu sec sare piper bulete de cartofi budincă de legume   Mod de preparare: Speli bine pieptul de raţă, îl usuci şi îl […]

Piept de rata cu sos de piper

Piept de rata cu sos de piper din: piept de rata, coniac, piper, smantana. Ingrediente: 6 bucati piept de raţă – circa 650 g 6 linguri coniac 400 ml smântână 2 linguri piper zdrobit 2 linguri piper verde în saramură, scurs de lichid   Mod de preparare: Crestează pieliţa în formă de romburi. Prăjeşte în […]

Piept de rata cu coniac

Piept de rata cu coniac

Piept de rata cu coniac din: piept de rata, coniac, piper, smantana. Ingrediente: 500 g piept de raţă 6 linguri coniac 400 ml smântână piper     Mod de preparare: Crestează pieliţa în formă de romburi. Prăjeşte în vasul încins, cu pieliţa în jos 7-8 minute. Intoarce şi prăjeşte 4-5 minute. Transferă pe platou, presară sare […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.