Cum se prepara Piept de rata cu varza rosie si sos de portocale: Piept de rata cu varza rosie si sos de portocale: Pofta buna! Piept de rata in sos de vin Piept de rata in sos de vin din: piept de rata, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de raţă […]
Ciuperci cu piept de rată si sfeclă roşie
PrinteazaO reteta delicioasa de ciuperci cu piept de rata si sfecla rosie din: ciuperci, piept de rata, sfecla rosie, ulei de masline, coriandru, patrunjel, sare si piper.
- 500 g ciuperci proaspete
- 500 g piept de rata
- 300 g sfecla rosie
- 50 ml ulei de masline
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati pieptul de rata de rata de pielite, spalati-l, curgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante.
Presarati-l cu coriandru, sare si piper proaspat macinat, apoi prajiti-l in 50 ml ulei de masline la foc mic, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe toate partile.
In grasimea ramasa puneti sfecla rosie taiata in felii si caliti-o 3-4 minute la foc mare. Separat intr-o alta tigaie, caliti in unt ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute.
Serviti pieptul de rata taiat in feliute de circa 5 mm, alaturi de ciuperci si felii de sfecla rosie, totul stropit cu zeama lasata de sfecla.
Presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.
Ciuperci cu piept de rată si sfeclă roşie
Pofta buna!
Piept de rata in sos de vin
Piept de rata in sos de vin din: piept de rata, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de raţă cu piele, dezosat 1 ceapă 1 căţel usturoi 250 ml vin roşu sec sare piper bulete de cartofi budincă de legume Mod de preparare: Speli bine pieptul de raţă, îl usuci şi îl […]
Piept de rata cu sos de piper
Piept de rata cu sos de piper din: piept de rata, coniac, piper, smantana. Ingrediente: 6 bucati piept de raţă – circa 650 g 6 linguri coniac 400 ml smântână 2 linguri piper zdrobit 2 linguri piper verde în saramură, scurs de lichid Mod de preparare: Crestează pieliţa în formă de romburi. Prăjeşte în […]
Piept de rata cu coniac
Piept de rata cu coniac din: piept de rata, coniac, piper, smantana. Ingrediente: 500 g piept de raţă 6 linguri coniac 400 ml smântână piper Mod de preparare: Crestează pieliţa în formă de romburi. Prăjeşte în vasul încins, cu pieliţa în jos 7-8 minute. Intoarce şi prăjeşte 4-5 minute. Transferă pe platou, presară sare […]