Ciuperci cu salata

Printeaza

Ciuperci cu salata din: ciuperci, sunca presata, ceapa, dovlecel, ardei gras, rosie, ulei de masline, unt, seminte de pin, parmezan, sare, piper, frunze de busuioc.

 

Ingrediente:

  • 8 ciuperci champignon cu palarii mari
  • 100 g sunca presata
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel subtire
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g unt
  • 1 lingura seminte de pin
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc pentru decor

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le tai cubuleţe sau felii subţiri, după plac, le stropeşti cu ulei şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi le laşi să stea 10 minute.

Rumeneşti uşor seminţele de pin într-o tigaie neaderentă şi le amesteci cu restul legumelor din salată.

Separat, speli ciupercile, scoţi cu grijă picioruşele ca să nu se rupă pălăriile, pui câte puţin unt în fiecare pălărie şi le umpli cu salata de legume, adaugi felii subţiri de şuncă şi le introduci în cuptorul bine încins circa 20 de minute.

Le presari cu parmezan ras, le decorezi cu frunze de busuioc şi le serveşti imediat.

 

Ciuperci cu salata

Ciuperci_cu_salata

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.