Supă Cremă de Ciuperci Pleurotus: este un preparat rafinat și delicios, ideal pentru iubitorii de ciuperci și nu numai. Această supă combină textura catifelată cu aroma intensă a ciupercilor pleurotus, oferind o experiență culinară deosebită. Este perfectă pentru a fi servită ca fel principal sau ca aperitiv la o masă festivă. Această rețetă vă va […]
Ciuperci cu sos alb si legume
PrinteazaCiuperci cu sos alb si legume din: ciuperci, ardei, ceapă, făină, nucşoară, supă de legume, telemea sau tofu, sare, piper, margarina, unt.
Ingrediente:
- 15 ciuperci
- 3 ardei
- 1 ceapă
- 1 lingură făină
- 1 praf de nucşoară
- 150 ml supă de legume
- 50 g telemea sau tofu
- sare
- piper
- 100 g margarină sau unt
Mod de preparare:
Cureţi şi speli toate legumele. Tai mărunt ardeii, ceapa şi pălărioarele ciupercilor, apoi le înăbuşi cu 50 g margarină topită, piper, sare şi 50 ml apă.
Topeşti într-o cratiţă 25 g margarină. Presari făina, amesteci, torni treptat supa şi omogenizezi, în sosul îngroşat, încorporezi nucşoara, brânză rasă şi sare.
Ungi o tavă şi aşezi pălărioarele ciupercilor, în care vei repartiza margarina rămasă.
Coci preparatul 5 minute în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu.
Umpli pălărioarele cu legume şi cu sos alb. Le introduci în cuptorul cald pentru 15 minute, la foc mediu.
Ciuperci cu sos alb si legume
Pofta buna!
Mistreț cu sos de vin roșu și ciuperci
Mistreț cu sos de vin roșu și ciuperci – este un preparat sofisticat și rafinat, perfect pentru ocazii speciale și mese festive. Acest fel de mâncare combină gustul robust și sălbatic al cărnii de mistreț cu aromele bogate ale vinului roșu și ciupercilor, creând o experiență culinară de neuitat. Prepararea acestui fel de mâncare necesită […]