Ciuperci cu sos de smantana

Printeaza

Ciuperci cu sos de smantana din: ciuperci, ulei de masline, ceapa, usturoi, smantana, cascaval, unt, sare si piper.

Ingrediente:

  • 7-8 ciuperci
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri smântână
  • 50 g caşcaval
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciuperci cu sos de smantana: Se taie ceapa mărunt, usturoiul se zdrobeşte şi ciupercile se feliază. Se călesc împreună cu două linguri de ulei până scade zeama lăsată de ciuperci, iar ceapa se înmoaie şi îşi schimbă culoarea.

Se adaugă smântână, sare şi piper, după gust.

Se toarnă compoziţia de ciuperci într-o formă termorezistentă unsă cu unt, se rade caşcaval deasupra şi se lasă la cuptor circa 10-15 minute.

Se servesc fierbinţi, alături de o garnitură de cartofi fierţi sau prăjiţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.