Mancarica de ciuperci cu vin din: ficat, faina, ciuperci, vin, suc de rosii, ceapa, ulei, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g ficat de viţel 1 lingură făină 500 g ciuperci 100 ml vin 200 ml suc de roşii 1 ceapă 100 ml ulei câte 1 legătură mărar şi pătrunjel 2 linguri zeamă de lămâie sare […]
Ciuperci sotate in vin
PrinteazaCiuperci sotate in vin din: ciuperci, ulei, usturoi, vin, patrunjel, sare.
- 800 g ciuperci conservate
- o lingura ulei
- 3 căţei usturoi
- 65 ml vin alb
- o lingură pătrunjel
- un praf sare
Mod de preparare:
In tigaia bine încălzită se pun uleiul, ciupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse, un praf de sare. Se amestecă. Se adaugă usturoiul feliat si se lasă pe foc până ce ciupercile prind o culoare aurie.
Când ciupercile s-au înmuiat, se adaugă vinul şi se lasă la fiert până se evaporă. Se trage vasul de pe foc, se adaugă pătrunjelul şi se potriveşte gustul de sare.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Mancarica de ciuperci cu vin
Ciuperci cu vin la cuptor
Ciuperci cu vin la cuptor din: ciuperci, rosii, sare, piper, vin, untdelemn, patrunjel. Ingrediente: un kilogram ciuperci 2-3 roşii sare piper un pahar vin un pahar untdelemn pătrunjel verde, tocat Mod de preparare: Se spală ciupercile bine în mai multe ape; picioruşele se desprind şi li se taie capătul cu care au stat în […]
Pofta buna!