Ciuperci sote cu usturoi

Printeaza

Ciuperci sote cu usturoi din: fasole, ciuperci, bicarbonat, usturoi, ulei.

Ingrediente:Ciuperci sote cu usturoi

  • 500 g fasole verde
  • 4 ciuperci proaspete
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea curăţată se pune la fiert în apă cu bicarbonat şi sare. Se lasă 15 minute. Intre timp, ciupercile feliate se pun în tigaie fără ulei şi se lasă 10 minute până se evaporă apa pe care o lasă.

Se încinge uleiul în tigaie şi se pune fasolea bine scursă. Se adaugă usturoiul feliat sau pisat. Se lasă 5 minute, se adaugă ciupercile şi se mai lasă inca 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.