Ciuperci salbatice la tigaie cu usturoi din: ciuperci salbatice, unt, usturoi, patrunjel, sare, piper, ulei, ou, paine. Ingrediente: 1 mana ciuperci salbatice putin unt 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura patrunjel sare, piper ulei 1 ou 1 felie paine Mod de preparare: Spală ciupercile sălbatice, apoi taie-le în jumâtâti sau în bucăţi pe cele mai […]
Ciuperci cu struguri
PrinteazaCiuperci cu struguri din: struguri, ciuperci, ceapa, otet de vin, ulei sare si piper.
Ingrediente:
- 400 g struguri
- 500 g ciuperci
- 1 ceapă micuţă
- 1 lingură oţet de vin
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Boabele de struguri albi de masă le tai în jumătăţi şi le scoţi sâmburii.
Ciupercile, bine spălate, le introduci în apă clocotită, unde le laşi 1-2 minute.
După ce s-au răcit le toci în felioare subţiri. Ceapa o toci foarte mărunt.
Amesteci toate şi adaugi oţetul, uleiul, condimente şi sare după gust.
Pofta buna!
Ciuperci salbatice la tigaie cu usturoi
Fleica de porc cu ciuperci din: fleica de porc, carnat, ciuperci, lapte, ou, patrunjel, chifle, ceapa, ulei, vegeta, sare, usturoi. Ingrediente: 800 g fleică de porc 1 fir cârnat afumat 350 g ciuperci 300 ml lapte 1 ou 1 legătură pătrunjel verde 2 chifle 1 ceapă 50 ml ulei vegeta sare usturoi Mod de […]
Tarte din ciuperci cu branza din: ciuperci, branza desarata, iaurt degresat, ceapa, masline si cascaval. Ingrediente: 8-10 ciuperci 200 g brânză desărată 8 linguri cu iaurt degresat 1/2 ceapă 100 masline desarate 3 felii de cascaval Mod de preparare: Spală bine ciupercile, îndepărtează-le codiţa, apoi aşază deasupra cubuleţe de brânză. Pune în fiecare […]
Pofta buna!