Ciuperci cu şuncă la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu şuncă la cuptor din: cartofi, sare, ciuperci, ceapa, sunca, piper, arpagic, smantana, branza dulce, oua, branza telemea.

Ingrediente:Ciuperci_cu_sunca_la_cuptor

  • 400 g cartofi
  • sare
  • 600 g ciuperci champignon mici
  • 2 cepe
  • 200 g sunca
  • piper
  • 1 legatura arpagic
  • 200 g smantana fermentata
  • 125 g branza dulce
  • 4 oua
  • 100 g branza telemea

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul 180°C.Tăiaţi cartofii cuburi, fierbeţi-i cca. 15 minute în apă cu sare, apoi scurgeţi-i. Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le felii rotunde.

Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o, la fel şi şunca. Aşezaţi ciupercile, cartofii, şunca şi ceapa într-o formă de sufleu unsă cu grăsime, apoi condimentaţi totul cu sare şi piper.

Tăiaţi arpagicul rulouri mici. Bateţi-l cu smântână, brânza dulce, ouăle, sarea şi piperul. Turnaţi-l peste ingredientele din formă, presăraţi cu brânza şi coaceţi totul cca. 45 de minute sau până sufleul este pătruns.

Ciuperci cu şuncă la cuptor

Ciuperci_cu_sunca_la_cuptor

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte apetisant 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.