Ciuperci cu surimi si marar

Printeaza

Ciuperci cu surimi si marar din: ciuperci, surimi, marar, unt, ulei, lamai, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci cu pălărie mare
  • 500 g batoane de surimi
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri ulei
  • 30 g unt
  • 2 lămâi

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile, le cureţi şi le îndepărtezi codiţele.

Opăreşti batoanele de surimi în apă uşor sărată, le scoţi din ambalajele de plastic şi le treci prin maşina de tocat împreună cu codiţele ciupercilor, în prealabil curăţate şi spălate.

Căleşti în ulei amestecul de surimi şi ciuperci. Adaugi sare şi piper numai dacă regimul impus de medic îţi permite

. Asezonezi cu mărarul fin tocat şi cu zeama proaspăt stoarsă de la 1 lămâie.

Aşezi pălăriile ciupercilor într-o tavă unsă cu unt şi le umpli cu compoziţie. Le introduci în cuptor pentru 20 de minute.

Când le consumi, le stropeşti cu zeama de lămâie rămasă. Le poţi decora cu roşioare cherry şi cu verdeaţă.

Ciuperci cu surimi si marar

Ciuperci_cu_surimi_si_marar

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.