Ciuperci cu telemea

Printeaza

Ciuperci cu telemea din: ciuperci, telemea, ou, usturoi, ulei, cascaval.

Ingrediente:

  • 12 ciuperci
  • 200 g telemea
  • un ou
  • 2 căţei usturoi
  • puţin ulei
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Ciuperci cu telemea: înlătură picioruşele ciupercilor şi se toacă mărunt. mărunţeşte brânza şi se amestecă apoi cu picioruşele ciupercilor şi oul bătut.

adaugă usturoiul fin tocat sau pisat şi se umplu pălăriile.

ung pălăriile ciupercilor cu puţin ulei şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute, în ultimele 10 minute se scot şi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mare.

 

Pofta buna!

 

 

Suc de mere cu scorțișoară

mere, scortisoara, apa, gheata, miere. Merele sunt o excelentă sursă de fibre, inclusiv fibre solubile precum pectina. Fibrele contribuie la sănătatea digestivă, reglarea nivelului de zahăr din sânge și menținerea senzației de sațietate. Reteta Suc de mere cu scorțișoară Ingrediente: 4 mere medii, tăiate în bucăți 1/2 linguriță de […]

Zucchini gratinati

unt, zucchini, oua, faina, pudra de mustar, nucsoara, sare, piper, indulcitor, smantana, cheddar. Zucchini, cunoscut și sub denumirea de dovlecel, este o legumă verde și ușor de recunoscut datorită formei sale alungite și cilindrice. Este originară din America Centrală și de Sud, dar a devenit o legumă populară în bucătăria internațională. Zucchini […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.