mere, scortisoara, apa, gheata, miere. Merele sunt o excelentă sursă de fibre, inclusiv fibre solubile precum pectina. Fibrele contribuie la sănătatea digestivă, reglarea nivelului de zahăr din sânge și menținerea senzației de sațietate. Reteta Suc de mere cu scorțișoară Ingrediente: 4 mere medii, tăiate în bucăți 1/2 linguriță de […]
Ciuperci cu telemea
PrinteazaCiuperci cu telemea din: ciuperci, telemea, ou, usturoi, ulei, cascaval.
Ingrediente:
- 12 ciuperci
- 200 g telemea
- un ou
- 2 căţei usturoi
- puţin ulei
- 50 g caşcaval
Mod de preparare:
Ciuperci cu telemea: înlătură picioruşele ciupercilor şi se toacă mărunt. mărunţeşte brânza şi se amestecă apoi cu picioruşele ciupercilor şi oul bătut.
adaugă usturoiul fin tocat sau pisat şi se umplu pălăriile.
ung pălăriile ciupercilor cu puţin ulei şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute, în ultimele 10 minute se scot şi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mare.
Pofta buna!
unt, zucchini, oua, faina, pudra de mustar, nucsoara, sare, piper, indulcitor, smantana, cheddar. Zucchini, cunoscut și sub denumirea de dovlecel, este o legumă verde și ușor de recunoscut datorită formei sale alungite și cilindrice. Este originară din America Centrală și de Sud, dar a devenit o legumă populară în bucătăria internațională. Zucchini […]