Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi
PrinteazaO reteta de Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi din: ciuperci, bacon, oua, verdeata, sare, piper, ulei si galuste de cartofi.
- 500 g Champignon
- 100 g bacon afumat imparat
- 4 oua
- 2 linguri verdeata asortata, tocata
- sare
- piper
- nucsoara rasa
- 2 linguri ulei
- 500 g galuste de cartofi congelate
Mod de preparare:
Se curata ciuperci si se taie felii; baconul se taie si el fasii. Se bat ouale intr-un castron si se inglobeaza verdeata, sare, piper si nucsoara. Se incinge uleiul si se prajesc galustele de cartofi, pe toate partile, pana se rumenesc.
Se adauga baconul si ciupercile si se prajesc impreuna cateva minute. Se repartizeaza deasupra uniform compozitia de oua si se lasa sa se coaca la foc mijlociu. Se orneaza cu patrunjel.
Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi
Pofta buna!