Ciuperci cu tofu la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu tofu la cuptor din: ciuperci, tofu, ulei de masline, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci cu tofu la cuptor

  • 20 g ciuperci mari
  • 300 g tofu
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scoateti picioruşele ciuperci­lor şi tocaţi-le mărunt, apoi amestecaţi-le cu tofu mărunţit cu furculiţa.

Adăugaţi uleiul de măsline, mărarul tocat mărunt, sare şi piper după gust.

Puneţi câte 1 lingură din acest amestec în interiorul fiecărei ciuperci şi puneţi ciupercile umplute într-o tavă, pe hârtie de copt.

Coaceţi în cuptor ciupercile, la foc potri­vit.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de ciuperci cu tofu

Supa de ciuperci cu tofu

Supa de ciuperci cu tofu din: ceapa, morcovi, telina, pastarnac, faina, ciuperci, ulei, tofu, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină 1 păstârnac 1 lingură făină 400 g ciuperci 3 – 4 linguri ulei 2 l apă 200 g tofu sare piper   Mod de preparare: Se pun legumele cu apă şi […]

Ciuperci umplute cu branza tofu

Ciuperci umplute cu tofu si porumb

Ciuperci umplute cu tofu si porumb din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper. Ingrediente:  8 ciuperci mari 3 cepe verzi, tocate 1 catel de usturoi 2 linguri sos de ciuperci 250 g tofu marinat, tocat 200 g porumb din conserva 2 linguri ulei de susan sare si […]

 

Ciuperci umplute cu branza tofu

Reteta zilei: Ciuperci umplute cu tofu si porumb

Ciuperci umplute cu tofu si porumb din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper. Ingrediente:  8 ciuperci mari 3 cepe verzi, tocate 1 catel de usturoi 2 linguri sos de ciuperci 275gr tofu marinat, tocat 200gr porumb din conserva 2 linguri ulei de susan sare si piper   […]

 

Ciuperci pane cu tofu si marar

Ciuperci pane cu tofu si marar din: champignon, brânză tofu cu chimen, ardei gras roşu, ulei de floareş-soarelui, sare de mare, făină integrală, mărar, pătrunjel. Ingrediente: 250 g ciuperci champignon proaspe­te 150 g brânză tofu cu chimen 1/2 ardei gras roşu 150-200 ml ulei de floareş-soarelui pentru prăjit sare de mare Ingrediente pentru pastă: 2 linguri făină de preferinţă integrală 1 legătură […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.