Ciuperci umplute cu ardei, ceapa si usturoi
PrinteazaCiuperci umplute cu ardei, ceapa si usturoi din: ciuperci, rosii, ardei capia, ardei grasi, ceapa, usturoi, cimbru, ulei, sare, piper.
- 8 ciuperci mari
- 3-4 rosii
- 2 ardei capia
- 2 ardei grasi galbeni
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- cimbru
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi aureşte-o în puţin ulei încins împreună cu usturoiul feliat. Curăţă ciupercile şi taie mărunt picioruşele. Adaugă peste ceapă ardeii tăiaţi julien şi picioruşele, iar după ce s-au înmuiat, pune roşiile tocate mărunt.
Sărează şi piperează după gust, presară puţin cimbru şi lasă să scadă sosi Umple pălăriile ciupercilor cu amestecul de legume şi aşază-le într-o tavă. Dă la cuptor 15-20 de minute. Serveşte cu pâine prăjită sau felii de mămăligă rece trase în puţin ulei de măsline.
Ciuperci umplute cu ardei, ceapa si usturoi
Pofta buna!