Ciuperci umplute cu ardei, sunca si cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu ardei, sunca si cascaval din: ciueprci, cascaval, ardei gras cau capia, sunca, smantana, oua, patrunjel verde, ceapa verde sau uscata, usturoi.

Ciuperci umplute cu ardei, sunca si cascaval

Ingrediente:

  • 10 ciuperci cu pălării mari
  • 100 g caşcaval
  • 1 ardei gras sau capia
  • 100 g caşcaval ras
  • 5 felii de şuncă
  • 3 linguri smântână
  • 3 ouă
  • pătrunjel verde tocat fin
  • 2 fire ceapă verde sau  1 ceapă uscată rasă
  • 2 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Speli ciupercile, tai picioruşele mărunt, la fel şi şunca, ardeiul. Le pui într-un bol şi adaugi caşcavalul ras, ouă­le, smântână, sare, piper, ceapa, usturoiul şi pătrun­jelul.

Amesteci totul bine, ungi o tavă de iena cu unt, pui pălăriile de ciuperci, le umpli şi le dai la cuptorul încălzit, 25-30 de minute, până ce preparatul este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.