Ciuperci umplute cu ardei, sunca si cascaval
PrinteazaCiuperci umplute cu ardei, sunca si cascaval din: ciueprci, cascaval, ardei gras cau capia, sunca, smantana, oua, patrunjel verde, ceapa verde sau uscata, usturoi.
Ingrediente:
- 10 ciuperci cu pălării mari
- 100 g caşcaval
- 1 ardei gras sau capia
- 100 g caşcaval ras
- 5 felii de şuncă
- 3 linguri smântână
- 3 ouă
- pătrunjel verde tocat fin
- 2 fire ceapă verde sau 1 ceapă uscată rasă
- 2 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Speli ciupercile, tai picioruşele mărunt, la fel şi şunca, ardeiul. Le pui într-un bol şi adaugi caşcavalul ras, ouăle, smântână, sare, piper, ceapa, usturoiul şi pătrunjelul.
Amesteci totul bine, ungi o tavă de iena cu unt, pui pălăriile de ciuperci, le umpli şi le dai la cuptorul încălzit, 25-30 de minute, până ce preparatul este gata.
Pofta buna!