Ciuperci umplute in pesmet din: ciuperci, ceapa, cascaval, patrunjel, ulei, faina, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapă 50 g caşcaval ras câteva fire de pătrunjel tocat 1 ceaşcă de ulei 1 ou 1 lingură făină sare şi piper 3 linguri pesmet Mod de preparare: Ciupercile e se curăţă şi se spală, se […]
Ciuperci umplute cu ardei
PrinteazaCiuperci umplute cu ardei din: ciuperci, ardei, dovlecel, morcov, ceapa, sunca, cimbru, ulei, vin, sare, piper.
- 8 ciuperci cu pălăria mare
- un dovlecel
- un morcov
- o ceapă
- un ardei gras
- 150 g şuncă
- cimbru
- 3 linguri ulei
- 100 ml vin alb
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa, dovlecelul şi ardeiul, toate tăiate mărunt, împreună cu morcovul ras se pun la călit în două linguri de ulei.
Intre timp, picioruşele ciupercilor se taie mărunt şi se adaugă peste legume. S
e lasă 10 minute, se trage vasul de pe foc şi se adaugă şunca tăiată mărunt.
Se potriveşte gustul de sare, piper, cimbru, se adaugă pătrunjelul tocat şi se umplu pălăriile.
Se aşază ciupercile într-un vas de cuptor, se stropesc cu uleiul rămas, se adaugă şi vinul şi se lasă 20 de minute la cuptor.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu bacon si cascaval
Ciuperci umplute cu bacon si cascaval din: ciuperci, bacon, cascaval, unt, rosii, smantana, salata. Ingrediente: un kg ciuperci albe, proaspete o ceapă 150 g bacon 200 g caşcaval 50 g unt 5-6 roşii mici o salată, după gust 100 ml smântână Mod de preparare: Ciupercilor li se scot picioruşele, care se spală şi se […]
Pofta buna!