Ciuperci umplute cu sfecla rosie din: ciuperci, sfecla rosie, ulei, patrunjel, vin, sos de soia, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci 200 g sfeclă roşie 30 ml ulei 1/2 legătură pătrunjel verde 100 ml vin alb 30 ml sos de soia sare piper alb proaspăt râşnit Mod de preparare: Speli bine sfecla roşie şi […]
Ciuperci umplute cu branza din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, bacon, branza, cascaval, boia, vin, sare, piper. Ingrediente: 20 ciuperci mari 1 ceapă 6-8 căţei de usturoi 2 linguri cu ulei de măsline 300 g bacon (costiţă, kaizer) 100 g brânză de burduf 100 g caşcaval ras 1 linguriţă cu boia 1 ceaşcă cu vin sare […]
Ciuperci umplute cu patrunjel si usturoi din: ciuperci, usturoi, unt, pesmet, patrnjel, ou, sare, piper cayenne, rosii cherry. Ingrediente: 350gr ciuperci 3 catei de usturoi, zdrobit 175gr unt 50gr pesmet 50gr patrunjel, tocat 1 ou batut sare si piper cayenne rosii cherry, pentru servire Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 190C. Aranati ciupercile […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.