Ciuperci umplute cu carnaciori si cascaval din: ciuperci, ardei gras rosu, carnaciori, cascaval, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
500 g ciuperci mari 3 ardei grasi rosii 2 carnaciori subtiri 200 g cascaval sare piper patrunjel verde pentru ornat
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le scoti piciorusele si le toci impreuna cu ardeii grasi, carnaciorii si cascavalul.
Pui sare si piper dupa gust. Asezi compozitia in mijlocul ciupercilor si mai pui o suvita de cascaval deasupra, ca un capac.
Asezi ciupercile intr-o tava, pe o folie de aluminiu si dai tava la cuptor. Lasi tava la cuptor circa 15-20 de minute.
Le scoti pe un platou si le ornezi cu patrunjel verde.
Poti servi ciupercile simple sau cu orice garnitura, reci sau calde.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu creveti din: ciuperci, unt, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper. Ingrediente: 24 ciuperci 2 linguri de unt topit 250gr creveti decorticati ¼ cana de ceapa verde, tocata ¼ ceasca coriandru 2 felii de bacon, cubulete 1 lingura de ardei iute, cuburi 1 lingurita de sos de […]
Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 24 de ciuperci 2 linguri ulei de măsline sare și piper, dupa gust 3 linguri unt 2 cepe, felii subțiri 2 lingurite cimbru tocat 1/4 ceasca vin roșu 1/2 […]
Ciuperci umplute cu pasta de creveti din: ciuperci, unt topit, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper. Ingrediente: 24 ciuperci 2 linguri de unt topit 250gr creveti decorticati ¼ cana de ceapa verde, tocata ¼ ceasca coriandru 2 felii de bacon, cubulete 1 lingura de ardei iute, cuburi 1 lingurita […]
Pofta buna!