Ciuperci umplute cu carne de curcan

Printeaza

Ciuperci umplute cu carne de curcan din: ciuperci, unt, busuioc, piept de rucan, nuci, cascaval, rosii decojite, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_carne_de_curcan

  • 40 g ciuperci Champignon
  • 80 g unt
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 200 g piept de curcan tocat
  • 80 g nuci prajite usor si macinate
  • 100 g cascaval moale ras
  • 2 rosii decojite si taiate cuburi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se taie picioruşele şi pălăriile. Se unge cu unt o formă de sufleu şi se aşază pălăriile cu susul în jos.

Picioruşele se toacă şi se amestecă împreună cu restul de unt, busuioc şi un praf de sare. Se umplu cu acest amestec o parte dintre pălării.

Se amestecă nucile măcinate cu jumătate din cantitatea de caşcaval şi carnea; se sărează şi se piperează.

Cu acest amestec se umplu restul de pălării.

Se încinge cuptorul la 190 °C şi se coc ciupercile umplute timp de cca 15 min.

Se presară peste ele cubuleţele de roşii şi restul de caşcaval şi se mai coc la cuptor cca 5 min., ca să se topească brânza de deasupra.

Ciuperci umplute cu carne de curcan

Ciuperci_umplute_cu_carne_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.