Ciuperci umplute cu carne de curcan
PrinteazaCiuperci umplute cu carne de curcan din: ciuperci, unt, busuioc, piept de rucan, nuci, cascaval, rosii decojite, sare, piper.
- 40 g ciuperci Champignon
- 80 g unt
- 1 lingura busuioc tocat
- 200 g piept de curcan tocat
- 80 g nuci prajite usor si macinate
- 100 g cascaval moale ras
- 2 rosii decojite si taiate cuburi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile şi se taie picioruşele şi pălăriile. Se unge cu unt o formă de sufleu şi se aşază pălăriile cu susul în jos.
Picioruşele se toacă şi se amestecă împreună cu restul de unt, busuioc şi un praf de sare. Se umplu cu acest amestec o parte dintre pălării.
Se amestecă nucile măcinate cu jumătate din cantitatea de caşcaval şi carnea; se sărează şi se piperează.
Cu acest amestec se umplu restul de pălării.
Se încinge cuptorul la 190 °C şi se coc ciupercile umplute timp de cca 15 min.
Se presară peste ele cubuleţele de roşii şi restul de caşcaval şi se mai coc la cuptor cca 5 min., ca să se topească brânza de deasupra.
Ciuperci umplute cu carne de curcan
Pofta buna!