Carne de vita cu ciuperci la tigaie din: carne de vita, ceapa, ciuperci, vin, ulei, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne vită 2 cepe 500 g ciuperci 500 ml vin alb sec 3-4 linguri ulei o foaie dafin un ardei iute sare piper Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată în tigaia cu […]
Ciuperci umplute cu carne de vita sau vitel
PrinteazaCiuperci umplute cu carne de vita sau vitel din: ciuperci, carne de vita sau vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel, marar.
Ingredinte:
- 1/2 kg ciuperci mari
- 250 gr. carne de vaca sau vitel
- 2-3 linguri ulei
- 1 ou
- 1 ceapa mare
- 1 virf cutit piper
- sare
- 1 lingura patrunjel si marar tocate fin
Mod de preparare
Ciuperci umplute cu carne de vita sau vitel: curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa.
adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, oul si 2 linguri ulei.
amesteca bine, apoi se umplu cu aceasta tocatura ciupercile(palariile).
asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 25-30 minute
Se servesc fierbinti, presarate cu putin patrunjel tocat.
Pofta buna!
Carne de vita cu ciuperci la tigaie
Ciuperci umplute cu carne din: ciuperci, carne tocata, ceapa, ulei, marar, patrunje, rosii, sare,piper, boia, smantana, Ingrediente: 1 kg ciuperci cu pălăria mare 350 g carne tocată 1 ceapă 2-3 linguri cu ulei mărar şi pătrunjel tocate împreună 1 roşie mare sau 1 lingură cu bulion de roşii sare piper măcinat boia de ardei 1 […]
Pofta buna!