Ciuperci umplute cu cascaval si marar

Printeaza

Ciuperci umplute cu cascaval si marar din: ciuperci, caşcaval afumat, mărar verde.

 

Ingrediente: Ciuperci_umplute_cu_cascaval_si_marar

  • 20 de ciuperci potrivite ca mărime
  • 200 g caşcaval afumat
  • mărar verde

 

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile, le scurgi şi le scoţi codiţele, pe care le opăreşti rapid în puţină apă cu sare. Apoi le toci mărunt.

Razi caşcavalul afumat, apoi introduci din această umplutură în ciu­perci, având grijă ca în fiecare ciupercuţă să încapă deasupra şi puţină tocătură din codiţe.

Pui pe grătar o tablă (dacă focul e pe sfârşite, poţi pune ciupercile direct pe grătar) şi aşezi ciupercile una lângă cealal­tă. După ce s-au fript, serveşti ciupercile cu mărar verde tocat deasupra.

Ciuperci umplute cu cascaval si marar

Ciuperci_umplute_cu_cascaval_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.