Ciuperci umplute cu cascaval si marar
PrinteazaCiuperci umplute cu cascaval si marar din: ciuperci, caşcaval afumat, mărar verde.
- 20 de ciuperci potrivite ca mărime
- 200 g caşcaval afumat
- mărar verde
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le scurgi şi le scoţi codiţele, pe care le opăreşti rapid în puţină apă cu sare. Apoi le toci mărunt.
Razi caşcavalul afumat, apoi introduci din această umplutură în ciuperci, având grijă ca în fiecare ciupercuţă să încapă deasupra şi puţină tocătură din codiţe.
Pui pe grătar o tablă (dacă focul e pe sfârşite, poţi pune ciupercile direct pe grătar) şi aşezi ciupercile una lângă cealaltă. După ce s-au fript, serveşti ciupercile cu mărar verde tocat deasupra.
Ciuperci umplute cu cascaval si marar
Pofta buna!