Ciuperci umplute cu cascaval si marar
PrinteazaCiuperci umplute cu cascaval si marar din: ciuperci mari, ceapă, caşcaval, ulei, pesmet, mărar, sare, piper.
Ingrediente:
- 800 g ciuperci mari
- 200 g ceapă tocată
- 50 g caşcaval tare, ras
- 150 ml ulei
- 25 g pesmet
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Indepărtezi codiţele ciupercilor şi le speli în mai multe ape. Pui pălăriuţele la scurs, iar codiţele le tai mărunt.
Incingi uleiul şi căleşti ceapa şi codiţele ciupercilor, potrivind gustul de sare şi piper.
Le ţii la foc până scade apa, presari pesmetul, amesteci şi laşi câteva minute, opreşti focul şi adaugi mărarul.
Laşi la răcit, apoi umpli cu această compoziţie pălăriuţele ciupercilor.
Ungi o tavă de aragaz cu ulei le aşezi în ea, apoi presari caşcavalul şi dai la cuptorul încins până când se gratinează frumos.
Pofta buna!