Moduri Creative de a Reduce Consumul de Sodiu în Dieta Ta. Reducerea sodiului din dieta nu înseamnă să sacrifici gustul sau plăcerea de a mânca. De fapt, cu câteva schimbări creative și conștiente, poți savura mese delicioase și, în același timp, să adopți un stil de viață mai sănătos. Iată cinci metode eficiente de a […]
Ciuperci umplute cu cascaval si marar
PrinteazaCiuperci umplute cu cascaval si marar din: ciuperci mari, ceapă, caşcaval, ulei, pesmet, mărar, sare, piper.
Ingrediente:
- 800 g ciuperci mari
- 200 g ceapă tocată
- 50 g caşcaval tare, ras
- 150 ml ulei
- 25 g pesmet
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciuperci umplute cu cascaval si marar: Indepărtezi codiţele ciupercilor şi le speli în mai multe ape. Pui pălăriuţele la scurs, iar codiţele le tai mărunt.
Incingi uleiul şi căleşti ceapa şi codiţele ciupercilor, potrivind gustul de sare şi piper.
Le ţii la foc până scade apa, presari pesmetul, amesteci şi laşi câteva minute, opreşti focul şi adaugi mărarul.
Laşi la răcit, apoi umpli cu această compoziţie pălăriuţele ciupercilor.
Ungi o tavă de aragaz cu ulei le aşezi în ea, apoi presari caşcavalul şi dai la cuptorul încins până când se gratinează frumos.
Pofta buna!
Pomana Porcului cu Mămăliguță și Mujdei de Usturoi
Pomana Porcului cu Mămăliguță și Mujdei de Usturoi din: carne de porc, usturoi, ulei de masline, boia de ardei dulce, sare, piper, supa, vin rosu, foi de dafin, boabe de ienupar, faina de porumb, apa, usturoi, ulei de masline. Ingrediente pentru Pomana Porcului: 1 bucată de carne de porc (umăr sau coapsă), aproximativ 2-3 […]