Ciuperci umplute cu cascaval si marar

Printeaza

Ciuperci umplute cu cascaval si marar din: ciuperci mari, ceapă, caşcaval, ulei, pesmet, mărar, sare, piper.

Ciuperci umplute cu cascaval si marar

Ingrediente:

  • 800 g ciuperci mari
  • 200 g ceapă tocată
  • 50 g caşcaval tare, ras
  • 150 ml ulei
  • 25 g pesmet
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Indepărtezi codiţele ciupercilor şi le speli în mai multe ape. Pui pălăriuţele la scurs, iar codiţele le tai mărunt.

Incingi uleiul şi căleşti ceapa şi codiţele ciupercilor, potrivind gustul de sare şi piper.

Le ţii la foc până scade apa, presari pesmetul, amesteci şi laşi câteva minute, opreşti focul şi adaugi mărarul.

Laşi la răcit, apoi umpli cu această compoziţie pălăriuţele ciupercilor.

Ungi o tavă de aragaz cu ulei  le aşezi în ea, apoi presari caşcavalul şi dai la cuptorul încins până când se gratinează frumos.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.