Ciuperci umplute cu cascaval, sunca si patrunjel
PrinteazaCiuperci umplute cu cascaval, sunca si patrunjel din: ciuperci, cascaval, sare, piper, sunca, patrunjel verde.
- 10 ciuperci
- 100 g cascaval ras
- sare
- piper
- 4-5 felii de sunca taiata marunt
- cateva fire de patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Speli sub jet de apă ciupercile, le scoţi picioruşele, le tai mărunt, iar pălărioarele le pui la scurs.
Toci şunca şi o amesteci cu picioruşele, dacă e nevoie potriveşti de sare şi de piper şi umpli ciupercile.
Deasupra presari caşcavalul ras. Torni puţină apă într-o tavă, aşezi pălărioarele umplute şi dai la cuptorul încins.
Ţii până când se gratinează caşcavalul. Scoţi tava şi presari pătrunjel verde mărunţit.
Ciuperci umplute cu cascaval, sunca si patrunjel
Pofta buna!