Ciuperci umplute cu cascaval, sunca si patrunjel

Printeaza

Ciuperci umplute cu cascaval, sunca si patrunjel din: ciuperci, cascaval, sare, piper, sunca, patrunjel verde.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_cascaval_sunca_si_patrunjel

  • 10 ciuperci
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 4-5 felii de sunca taiata marunt
  • cateva fire de patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Speli sub jet de apă ciuper­cile, le scoţi picioruşele, le tai mărunt, iar pălărioare­le le pui la scurs.

Toci şunca şi o amesteci cu picioruşe­le, dacă e nevoie potriveşti de sare şi de piper şi umpli ciupercile.

Deasupra pre­sari caşcavalul ras. Torni puţină apă într-o ta­vă, aşezi pălărioarele um­plute şi dai la cuptorul în­cins.

Ţii până când se gratinează caşcavalul. Scoţi tava şi presari pătrunjel verde mărunţit.

Ciuperci umplute cu cascaval, sunca si patrunjel

Ciuperci_umplute_cu_cascaval_sunca_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.