Ciuperci umplute cu ceapa verde si cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu cepa verde si cascaval din: ciuperci, ceapă verde, usturoi verde, cascaval, oua, patrunjel, marar verde, ardei gras roşu sau capia, sare, piper macinat, smantana, margarina.

 

Ingrediente:

  • 10 ciuperci mari
  • 3 fire ceapă verde
  • 4 fire usturoi verde
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar verde
  • 1/2 ardei gras roşu sau capia
  • sare, piper măcinat
  • 3 linguri smântână
  • 50 g margarină

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi legu­mele. Separi pălărioarele de picioruşele ciupercilor.

Tai mărunt usturoiul, ceapa, ardeiul şi picioruşele ciuperci­lor. Pui toate aceste ingredien­te într-un bol şi le amesteci împreună cu ouăle, caşcavalul ras, smântână, sare şi piper .după gust.

Ungi o tavă cu margarină, aşezi pălăriile ciupercilor şi pui în fiecare puţină margarină, apoi le umpli cu compoziţie.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180°C), pentru aproximativ 30 de minute. Sunt bune atât calde, cât şi reci.

Ciuperci umplute cu cepa verde si cascaval

Ciuperci_umplute_cu_cepa_verde_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

Salată Waldorf cu Gălbiori

Salată Waldorf cu Gălbiori din: mere, galbiori, nuci, telina, stafide, iaurt, suc de lamaie, sare, piper. Salata Waldorf, un clasic al gastronomiei, își reinventează eleganța și prospețimea prin adăugarea gălbiorilor. Această versiune modernă combină crocanța specifică a nucilor și mărului cu textura unică și aroma delicată a gălbiorilor proaspeți, oferind o experiență culinară rafinată și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.