Salată Waldorf cu Gălbiori din: mere, galbiori, nuci, telina, stafide, iaurt, suc de lamaie, sare, piper. Salata Waldorf, un clasic al gastronomiei, își reinventează eleganța și prospețimea prin adăugarea gălbiorilor. Această versiune modernă combină crocanța specifică a nucilor și mărului cu textura unică și aroma delicată a gălbiorilor proaspeți, oferind o experiență culinară rafinată și […]
Ciuperci umplute cu ceapa verde si cascaval
PrinteazaCiuperci umplute cu cepa verde si cascaval din: ciuperci, ceapă verde, usturoi verde, cascaval, oua, patrunjel, marar verde, ardei gras roşu sau capia, sare, piper macinat, smantana, margarina.
Ingrediente:
- 10 ciuperci mari
- 3 fire ceapă verde
- 4 fire usturoi verde
- 100 g caşcaval ras
- 2 ouă
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar verde
- 1/2 ardei gras roşu sau capia
- sare, piper măcinat
- 3 linguri smântână
- 50 g margarină
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile şi legumele. Separi pălărioarele de picioruşele ciupercilor.
Tai mărunt usturoiul, ceapa, ardeiul şi picioruşele ciupercilor. Pui toate aceste ingrediente într-un bol şi le amesteci împreună cu ouăle, caşcavalul ras, smântână, sare şi piper .după gust.
Ungi o tavă cu margarină, aşezi pălăriile ciupercilor şi pui în fiecare puţină margarină, apoi le umpli cu compoziţie.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180°C), pentru aproximativ 30 de minute. Sunt bune atât calde, cât şi reci.
Ciuperci umplute cu cepa verde si cascaval
Pofta buna!