Ciuperci umplute cu creier si cascaval din: ciuperci, creier, sos alb, unt, pesmet, cascaval, lamaie, sare si piper.
Ingredinte:
500 g ciuperci
150 g creier fiert
4 linguri sos alb
50-80 g unt
1 lingura pesmet
1 lingura cascaval ras
1 lamaie
sare
piper
Mod de preparare
Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa.
Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care trebuie sa fie destul de gros.
Intr-o tava unsa cu unt, se asaza palariile ciupercilor umplute, se presara cu pesmet si cascaval ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor sa se gratineze.
Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon din: ciuperci, oua, smantana, tarhon, sare si piper. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 2 oua 1 lingura smantana 1 lingurita tarhon tocat marunt sare piper Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si […]
Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin Mod de preparare […]
Ciuperci umplute cu rosii cherry din: ciuperci, cascaval, rosii, ceapa, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 24 ciuperci champignon 150 g caşcaval semimaturat 150 g roşii cherry 1 ceapă verde sare piper măcinat 1 fir de cimbru 1 ou 1 lingură cu pesmet Mod de preparare: Indepărtează picioarele ciupercilor, decojeşte pălăriile şi clăteşte-le puţin, apoi şterge-le cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.