Ciuperci umplute cu amestec de branza de vaci
PrinteazaO reteta de Ciuperci umplute cu amestec de branza de vaci din: ciuperci, unt, branza de vaci, oua, marar, sare si piper.
- 1 kg ciuperci mari
- 50g unt
- 200g brânza de vaci
- 2 oua
- 1leg. marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se spala bine. Se scot piciorusele ciupercilor, se oparesc si se toaca cat mai marunt, se pot da eventual prin masina de tocat carne.
Se calesc apoi 15 minute in unt. Palariile ciupercilor se oparesc, se scurg de apa si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se pun la foc mic sa se inmoaie.
Se lasa sa se raceasca si se umple fiecare ciuperca cu branza amestecata cu ciupercile tocate, mararul si ouale. Se coc la cuptor pana ce se rumenesc.
Pofta buna!