Ciuperci umplute cu arahide

Printeaza

Ciuperci umplute cu arahide din: ciuperci, ceapa, arahide, marar, ulei, sare, piper, salata.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_arahide

  • 8-10 ciuperci mari champignon
  • 3 fire de ceapă verde
  • 150 g arahide
  • 1 legătură de mărar verde
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • salată verde pentru decor

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se scot codiţele, având grijă să rămână pălăriile întregi. Se aşază pălăriile într-unvas termorezistent uns cu puţin ulei.

Se toacă mărunt codiţele ciupercilor şi se călesc cu ceapa tocată fin, în uleiul bine încins, până scade bine zeama lăsată de ciuperci, apoi se ia compoziţia de pe foc.

După ce se răceşte, se adaugă arahidele zdrobite mărunt sau măcinate, mărarul tocat fin, se condimentează cu sare şi piper, după gust, se amestecă bine şi se umplu pălăriile ciupercilor cu compoziţia obţinută.

Se pun ciupercile la cuptor pentru circa 25-30 de minute, până se rumenesc deasupra. Se servesc imediat, decorate cu frunze de salată creaţă.

Ciuperci umplute cu arahide

Ciuperci_umplute_cu_arahide

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.