Ciuperci umplute cu bacon si rosii
PrinteazaCiuperci umplute cu bacon si rosii din: ciuperci, ceapa, bacon, cascaval, unt, rosii, salata, smantana.
- un kg ciuperci albe, proaspete
- o ceapă
- 150 g bacon
- 200 g caşcaval
- 50 g unt
- 5-6 roşii mici
- o salată, după gust
- 100 ml smântână
Mod de preparare:
Ciupercilor li se scot picioruşele, care se spală şi se toacă mărunt. Pălăriile ciupercilor se răzuieîn interior cu o linguriţă.
In unt topit se călesc ceapa, picioruşele ciupercilor mărunţite şi baconul tăiate mărunt. Se lasă 10 minute. Se umplu pălăriile ciupercilor cu amestecul de ceapă, se repartizează caşcaval deasupra şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc cu salată, roşii şi smântână.
Pofta buna!