Ciuperci umplute cu branza parmezan
PrinteazaCiuperci umplute cu branza din: ciuperci, sare, unt, branza, patrunjel, parmezan, marar.
- 10-12 ciuperci
- sare
- unt
- 2 linguri bune de branza
- patrunjel sau marar
- parmezan
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca.
Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt.
Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile.
Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!