Ciuperci umplute cu branza şi verdeturi
PrinteazaCiuperci umplute cu branza şi verdeaţă
- 1 kg ciuperci
- 1/4 kg telemea de oaie
- 3 legături ceapă verde
- 1 legătură usturoi verde
- 1 legătură pătrunjel verde
- 150 g unt
- 2 linguri bulion
- 1 lingură făină
- piper
- sare
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le tai cozile, le speli în mai multe ape, apoi aşezi pălărioarele într-o tavă unsă cu unt. Cureţi şi speli ceapa, usturoiul şi pătrunjelul, le tai mărunt, toci şi cozile ciupercilor şi le căleşti în puţin unt.
Adaugi făina, sare şi piper după gust, le mai căleşti puţin, apoi stingi cu bulionul diluat cu o lingură de apă şi le mai dai într-un clocot. La final adaugi brânză tăiată cubuleţe.
Umpli ciupercile cu această compoziţie şi le dai la cuptor pentru 30 de minute.
Ciuperci umplute cu brânză şi verdeaţă
Poftă bună!