Ciuperci umplute cu carne de pui
Printeaza
O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu carne tocata de pui, ceapa, marar, piper, sare, cascaval, ulei si orez.
- 600 g ciuperci mai mari
- 300 g carne tocată de pui
- 2 legături ceapă
- mărar
- sare
- piper
- 200 g caşcaval
- 2-3 linguri ulei
- 50 g orez cu bobul lung
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile de pieliţe şi de codiţe şi se spală în câteva ape apoi se lasă să se scurgă.Se spală ceapa verde şi verdeaţa şi se taie mărunt. Se căleşte în puţin ulei cu orezul care a fost trecut prin 2-3 ape şi cărniţa de pui. Se mai adaugă din când în când câte o lingură de apă în compoziţie, să nu se lipească.
Se dă drumul la cuptor, se pun. Ciupercile într-o tavă unsă cu puţin ulei şi apă şi se lasă câteva ţninute la foc mic să se înmoaie. Ciupercile se umplu cu compoziţia pregătită şi se bagă în cuptor aproximativ 30 minute. Se servesc călduţe, ornate cu pătrunjel verde şi caşaval ras pe deasupra.
Pofta buna!