Ciuperci umplute cu cascaval
PrinteazaCiuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, carne de pui, ceapa, rosie, cascaval, patrunjel, ulei, paprika, curry, sare.
- 700 – 800 g ciuperci medii
- 500 g carne de pui
- 2 cepe
- o roşie
- 300 g caşcaval
- o legătură pătrunjel
- 4 linguri ulei
- o linguriţă paprika
- o linguriţă curry
- sare
Mod de preparare:
Se încinge o tigaie si se adaugă uleiul şi ceapa tocată. Se căleşte bine până se înmoaie şi se adaugă carnea tăiată cuburi mici. Se căleşte carnea până îşi schimbă culoarea.
Se adaugă şi coditele de ciuperci tăiate şi se călesc. Se presară condimentele şi se amestecă bine. Se adaugă roşia tăiată cubuleţe, după ce a fost opărită şi curăţată de coajă înainte.
Se lasă pe foc până se evaporă sucul. Se opreşte focul şi se adaugă pătrunjelul tocat. Se umplu ciupercile cu compoziţia rece şi se aşază în tava tapetată cu hârtie.
Se dau la cuptor la 200°C pentru 20 de minute. Se scot, se adaugă câte o feliuţă de caşcaval deasupra şi se mai ţin 2-3 minute la cuptor.
Se presară cu pătrunjel verde pentru decor.
Pofta buna!