Ciuperci umplute cu cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, carne de pui, ceapa, rosie, cascaval, patrunjel, ulei, paprika, curry, sare.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu cascaval

  • 700 – 800 g ciuperci medii
  • 500 g carne de pui
  • 2 cepe
  • o roşie
  • 300 g caşcaval
  • o legătură pătrunjel
  • 4 linguri ulei
  • o linguriţă paprika
  • o linguriţă curry
  • sare

 

Mod de preparare:

Se încinge o tigaie si se adaugă uleiul şi ceapa tocată. Se căleşte bine până se înmoaie şi se adaugă carnea tăiată cuburi mici. Se căleşte carnea până îşi schimbă culoarea.

Se adaugă şi coditele de ciuperci tăiate şi se călesc. Se presară condimentele şi se amestecă bine. Se adaugă roşia tăiată cubuleţe, după ce a fost opărită şi curăţată de coajă înainte.

Se lasă pe foc până se evaporă sucul. Se opreşte focul şi se adaugă pătrunjelul tocat. Se umplu ciupercile cu compoziţia rece şi se aşază în tava tapetată cu hârtie.

Se dau la cuptor la 200°C pentru 20 de minute. Se scot, se adaugă câte o feliuţă de caşcaval deasupra şi se mai ţin 2-3 minute la cuptor.

Se presară cu pătrunjel verde pentru decor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.