Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Printeaza

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

  • 24 de ciuperci
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper, dupa gust
  • 3 linguri unt
  • 2 cepe, felii subțiri
  • 2 lingurite cimbru tocat
  • 1/4 ceasca vin roșu
  • 1/2 cana de supa de vită
  • 1/4-1/2 ceașcă pesmet
  • 1 cană branza gruyère
  • 2-4 linguri parmezan ras
  • patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Curatati ciupercile. Scoateti tulpinile. Amestecati ciupercile cu ulei de masline si condimentati cu sare si piper. Aranjați pe o foaie de copt.

Se topește untul într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa si cimbrul tocat. Se condimentează cu sare și piper și se gateste aproximativ 20 de minute.

Adăugați vinul roșu, gatiti 1 minut. Adăugați supa de vită, se fierbe 3 minute. Se presara pesmet in interiorul ciupercilor, apoi se umplu cu amestecul de ceapa, apoi se presara branza gruyère mărunțită și parmezanul.

Coaceți 15 minute.

Lasati sa se raceasca 5 minute, apoi transferati pe un platou de servire si presarati patrunjel, apoi serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.