Ciuperci umplute cu crema de branza
PrinteazaCiuperci umplute cu crema de branza din: ciuperci, ceapa, sare, piper, unt, crema de branza, carne de pui, mozzarella.
- 1 ½ kg ciuperci proaspete
- 1 ceapa, tocata marunt
- ½ lingurița de sare
- ⅛ lingurita piper negru
- 2 linguri unt
- crema de branza
- 1 conserva carne de pui
- ¾ cana branza mozzarella rasa
Mod de preparare:
Spalati si curatati ciupercile. Indepartati tulpina. Tocati tulpinile marunt. Sotati ciupercile si ceapa in unt 10-12 minute.
Adaugați ½ lingurița de sare. Intr-un bol adaugati crema de branza si carnea de pui. Asezonati cu ⅛ lingurita piper negru proaspat macinat, apoi amestecati bine.
Se adauga amestecul de ciuperci si ceapa in amestecul de crema de branza cu pui si se amesteca pana se combina. Umpleti ciupercile. Presarati mozzarella rasa si puneti intr-o tava in cuptor pentru 10-12 minute la 200C.
Pofta buna!