Ciuperci umplute cu fructe de mare
PrinteazaCiuperci umplute cu fructe de mare din: ciuperci, fructe de mare, pasta de tomate, usturoi, ardei iute, ulei, sare, piper.
- 500 g ciuperci
- 200 g amestec de fructe de mare
- 4 linguri cu pastă de tomate
- 4 căţei de usturoi ardei iute uscat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aşază ciupercile pe o plită încinsă. Pune în mijloc un praf de sare ca să se înmoaie puţin. Căleşte pasta de tomate într-o lingură cu ulei. Adaugă usturoiul zdrobit, unpraf de piper şi puţin ardei iute.
Pune amestecul de fructe de mare congelate şi lasă-le să dea în câteva clocote (circa zece minute). Potriveşte gustul de sare şi piper. Umple ciupercile cu amestecul de fructe de mare şi aşază-le într-o tavă.
Stropeşte-le cu ulei şi lasă-le la cuptor, la foc mediu, zece minute.
Ciuperci umplute cu fructe de mare
Pofta buna!