Ciuperci umplute cu fructe de mare

Printeaza

Ciuperci umplute cu fructe de mare din: ciuperci, fructe de mare, pasta de tomate, usturoi, ardei iute, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu fructe de mare

  • 500 g ciuperci
  • 200 g amestec de fructe de mare
  • 4 linguri cu pastă de tomate
  • 4 căţei de usturoi ardei iute uscat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aşază ciupercile pe o plită încinsă. Pune în mijloc un praf de sare ca să se înmoaie puţin. Căleşte pasta de tomate într-o lingură cu ulei. Adaugă usturoiul zdrobit, unpraf de piper şi puţin ardei iute.

Pune amestecul de fructe de mare congelate şi lasă-le să dea în câteva clocote (circa zece minute). Potriveşte gustul de sare şi piper. Umple ciupercile cu amestecul de fructe de mare şi aşază-le într-o tavă.

Stropeşte-le cu ulei şi lasă-le la cuptor, la foc mediu, zece minute.

 

Ciuperci umplute cu fructe de mare

Ciuperci umplute cu fructe de mare

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.