Ciuperci umplute cu masline si praz
PrinteazaO reteta de ciuperci umplu cu masline si praz si ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru, curry, vin, ulei si cascaval.
- 20 ciuperci
- 100 g măsline
- un praz
- o ceapă
- doi căţei de usturoi
- caşcaval
- sare
- piper
- cimbru
- curry
- 50 ml vin
- ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu ulei se călesc ceapa şi usturoiul tocate, prazul şi măslinele tăiate rondele şi picioruşele ciupercilor tocate mărunt. Se toarnă vinul şi se presară sare, piper, cimbru uscat şi curry.
Se amestecă foarte bine şi, cu această compoziţie, se umplu pălăriile ciupercilor. Se pun într-o tavă cu ulei şi se lasă în cuptor până când sunt gata.
După preferinţă, se poate rade puţin caşcaval înainte de a scoate ciupercile din cuptor.
Poftă bună!