Ciuperci umplute cu mozzarella

Printeaza

Ciuperci umplute cu mozzarella din: ciuperci, orez, rosie, mozzarella, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu mozzarella

  • 10 ciuperci mari
  • 5 linguri orez
  • o roşie
  • 2 linguri mozzarella rasă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Orezul se fierbe în apă cu un praf de sare pentru 10 minute. Intre timp, ciupercile se curăţă şi li se îndepărtează picioruşul.

Orezul fiert se amestecă apoi cu roşia tăiată cuburi mici, pătrunjelul fin tocat, brânza, sare şi piper. Se umplu pălăriile ciupercilor şi se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.