Ciuperci umplute cu nuca

Printeaza

Ciuperci umplute cu nuca din: ciuperci, ceapa, usturoi, unt, pesmet, nuca, parmezan.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu nuca

  • 12 ciuperci mari
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 50 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri nucă măcinată
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper negru măcinat
  • boia dulce
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Scoate codiţele ciupercilor şi toacă-le mărunt. Curăţă şi toacă mărunt ceapa. Pune-le împreună la călit în unt cu un praf de sare. Când ceapa s-a înmuiat şi a scăzut apa lăsată de ciuperci, pune usturoiul zdrobit.

Adaugă nuca şi amestecă. Mai lasă un pic pe foc, apoi dă deoparte. Pune pesmetul, boia şi piper măcinat după gust, parmezanul. Amestecă din nou, potriveşte de sare, apoi umple ciupercile cu această compoziţie.

Aşază ciupercile în tava tapetată cu hârtie de copt şi dă-le la cuptorul încins pentru aproximativ 25 de minute. Serveşte cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.