Ciuperci umplute cu oua

Printeaza

Ciuperci umplute cu oua din: ciuperci, oua, pesmet, telemea, ulei, verdeata.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu oua

  • 8 ciuperci proaspete
  • 8 ouă de prepeliţă
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g telemea
  • 2-3 linguri ulei
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curată şi se înlătură picioruşele care se toacă. Se amestecă picioruşele tocate cu telemeaua rasă, pesmetul şi verdeaţa. Pălăriile ciupercilor se ung cu ulei şi se aşază în tava unsă şi ea cu ulei.

Se repartizează umplutura cu brânză şi se aşază deasupra câte un ou de prepeliţă.

Se lasă 25 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.